donderdag 11 november 2010

De Golden Rose, Terracotta Glitter Eyeshadows!

Ver voordat de salon zou openen hebben we heel veel tijd besteed aan het uitzoeken van alle producten. De producten moesten in eerste instantie natuurlijk goed zijn, maar ook vonden we het belangrijk dat ze niet op dieren getest zouden worden. Na lang zoeken vonden we het make-up merk! Goede pigmentatie en de nadruk ligt toch wel op shimmers en glitters *) Altijd interessant en na een bezoekje aan de leverancier wisten we het zeker.

Inmiddels zijn er twee maanden verstreken en gelukkig is iedereen enthousiast. De prijs is goed, de verpakking is ook prachtig en de kwaliteit en keus super! Van de week hebben we dan ook voor het eerst een display gekocht zoals je misschien al hebt ontdekt in de achtergrond. Het was wel lastig om te kiezen maar we zijn gegaan voor de:
Terracotta Glitter Eyeshadows

Nu hadden we een aantal oogschaduws ook los maar dit staat natuurlijk wel veel mooier. Stiekem leek het mij ook wel een mooie uitbreiding van 'de' stash, haha!

Nu zijn er een aantal kleuren die ik vaak gebruik als ik haast heb; neutrale kleuren waarmee weinig mis kan gaan. Dit zijn de 224 en de 221 (en dus het enige minpuntje: geen hippe namen..)

Al zijn het neutrale kleuren.. door de glans ziet het er al gauw uit alsof het heel wat is dat je hebt gecreëerd. Vaak gebruik ik de wit-gouden kleur als highlighter. De gouden glans houdt elke look heel natuurlijk en dat is toch de bedoeling van make-up (gek genoeg :p). Wat ik wel een plus vind is dat sommige oogschaduws meerdere kleuren bevatten, dat staat altijd wel chic ofzo. Ook zijn de pans vrij groot, namelijk 2,5 gram. De oogschaduws zijn gebakken in plaats van geperst en daardoor bevatten ze veel glans en gaan ze niet korrelen.

Oja, niet onbelangrijk: de oogschaduws zijn € 11,95 en kun je vinden op Muriël's Beautysalon !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten